Bredband, Telefoni & TV

I vår förening så är det Telia som levererar TV och bredband till lägenheterna. I månadsavgiften ingår Telias programpaket Lagom.

För att kunna se på TV måste man man använda den digitalbox med tillhörande switch som delades ut till varje lägenhet hösten 2009.

Tänk på att digitalboxen och routern är värdehandlingar som tillhör lägenheten och skall lämnas kvar den dag du flyttar.
Skulle någon av dessa saknas vid utflytt ligger det på ditt ansvar som lägenhetsinnehavare att se till att det som saknas finns innan lägenheten har sålts.
Detta gäller oavsett om du hyr eller har köpt din lägenhet.

Tänk även på att det står dig helt fritt att uppgradera din router och digitalbox men det tillhör alltid en av vardera i lägenheten. När man exempelvis uppgraderar sin router så skall man returnera den gamla till Telia, som med den nya bifogar returfraktsedel.

 

Har du mer än en TV-apparat?
Då behöver du fler digitalboxar. Varje TV-apparat kräver en egen box och du beställer nya boxar direkt av Telia. Endast en box ingår i lägenheten. Det enklaste är om man har en tv med HDMI-ingång, då kan man köpa en tilläggsbox för 399:- Den behöver dock ha kontakt med samma nätverk som digitalboxen för att kunna fungera.

 

Mer än bara TV
De fiberkablar som Telia dragit i våra lägenheter innebär att de även enkelt kan förse oss med Internet och telefoni. Kontakta kundtjänst för att höra om vad som kan passa just dig. Tel: 90 200.

 

Hjälp med att koppla ihop allting?
Telias support finns för alla som behöver hjälp med att koppla ihop kablar och dosor. Du når dem på: 90 200 Du kan även beställa hem en tekniker som kommer och kopplar ihop delarna på plats. Kostnaden för detta står du för själv.

Fel på utrustningen?

Om boxen, switchen eller fjärrkontrollen går sönder eller inte fungerar som den ska är det Telia som ska ordna upp det.

Inte föreningen.

Vid fel kontaktar du Telias kundtjänst på telefonnr: 90 200 eller "pratar" med Telia direkt via deras hemsida och chatten, du når den här.

Kundtjänsten har öppet:
Vardagar 08.00 - 21.00
Helger: 09.00 - 17.00